De Heer van de oogst

De Heer van de oogst

wil oogsten en Hij roept ons op om eensgezind en overvloedig te zaaien!
Volgt Mij na,

Volgt Mij na,

en ik zal u vissers van mensen maken.

 

De Belgium Arise flyers zijn beschikbaar in verschillende talen en zijn ontworpen met de primaire intentie om elk gezin in België te zegenen met de Blijde Boodschap van Jezus Christus.

De visie is om elk gezin in België één van deze flyers, zo persoonlijk als mogelijk, te bezorgen. Wenst u uw wijk, dorp, gemeente of stad te folderen? Neem dan gerust contact met ons op. De flyers zijn gratis verkrijgbaar. (een financiële bijdrage is welkom, maar is niet verplicht)

U kunt de flyers die in meerdere talen verkrijgbaar zijn ook downloaden en delen met uw vrienden wereldwijd via e-mail of sociale media. Gods Woord zegt nog steeds: "Alzo lief had God de wereld..."

Bent u in staat, of kent u iemand die ons kan helpen vertalingen te publiceren die nog niet beschikbaar zijn? Laat het ons weten aub.

 

Poster

De Gods Liefdesbrief werd ook verwerkt in een poster die kan worden afgedrukt om thuis aan het raam, auto, bakfiets, ... te hangen zodat de actie bekend wordt en uw buurt herkent dat jij hier deel van bent.  Klik hier om deze poster te downloaden in verschillende talen.