De Heer van de oogst

De Heer van de oogst

wil oogsten en Hij roept ons op om eensgezind en overvloedig te zaaien!
Volgt Mij na,

Volgt Mij na,

en ik zal u vissers van mensen maken.


Alle steden voor Jezus!

In tegenstelling tot de meeste dorpen, hebben alle steden in België reeds een plaats waar men de Vader in Waarheid en in Geest kan aanbidden en daar mogen we voor danken. Verschillende steden hebben zelfs heel wat kerken, soms met grote verscheidenheid omwille van de culturele of denominale achtergrond en ook dat is een punt om God voor te danken.

De nood in de steden is overweldigend maar God wil de stad, en allen die daarin leven, zegenen.

Belgium Arise wil graag acties op touw zetten opdat elke inwoner van elke stad het voorrecht zal hebben om Vaders Liefdesbrief te lezen. Eenheid in Christus staat hoog op de lijst van de Vader en van Belgium Arise. Daarom willen we in samenwerking met zoveel mogelijk kerken op weg gaan en de Liefde van de Vader en de Zoon in de kracht van de Heilige Geest uitdragen en bekendmaken aan alle bewoners van elke stad.

Elk huisgezin in eigen stad de Blijde Boodschap brengen, zou topprioriteit moeten zijn van elke kerk.

In eenheid met elkaar, kunnen we dit in alle steden waarmaken! Go Belgium Go en Belgium Arise willen dit graag, in samenwerking met welke denominatie of organisatie dan ook, vorm geven.

Contacteer ons indien ook u ernaar verlangt om een stad (uw stad) te (helpen) bezaaien met de Blijde Boodschap. 

 

Alle steden voor Jezus?! Brugge, dé toeristische stad van België, geeft ons met slechts 120.000 inwoners, maar als trekpleister voor miljoenen toeristen uit binnen- en buitenland, een geweldig platform om Evangeliezaad te werpen, dat letterlijk wereldwijd vrucht kan afwerpen. Interesse? Contacteer ons !