De Heer van de oogst

De Heer van de oogst

wil oogsten en Hij roept ons op om eensgezind en overvloedig te zaaien!
Volgt Mij na,

Volgt Mij na,

en ik zal u vissers van mensen maken.

 

De visie van Belgium Arise werd reeds in 2009 gelanceerd, maar het was een visie en daar bleef het ook bij.

Op 25 december 2018 had Gregory Goudeseune een droom, waarin hij de woorden “Belgium Arise” hoorde en God hem opriep om in alle steden van België te evangeliseren.

Bevestigd en bemoedigd door het Go Belgium Go team, deelde Gregory de droom op 19 januari 2019 tijdens de 3de Go Belgium Go conferentie. Eind januari 2019 vond hij, tot zijn eigen verbazing, een powerpoint uit 2009 terug op zijn computer, genaamd ‘Belgium Arise’. En zo overtuigde de Geest van God dat het hoog tijd is om de visie, die 10 jaar geleden reeds werd aangereikt, om te zetten in een missie!

De visie om in alle Belgische steden het evangelie te brengen, werd ondertussen samengesmolten met de visie om te evangeliseren in alle dorpen van België, een visie die enkele jaren geleden aan een Vlaamse zendeling in India werd aangereikt.

De Heer van de oogst wil oogsten, maar hoe kan Hij oogsten als wij er niet op uittrekken en overvloedig zaaien?

Belgium Arise -“Belgie sta op!”. Dit is de door God bepaalde tijd (het Kairos moment) om eensgezind, daadwerkelijk en doelgericht alle steden en dorpen van België te bereiken met het evangelie!

Eensgezind: Daarom nodigen we jong en oud (niemand is te jong en niemand is te oud) uit elke denominatie, organisatie en kerk, van welke cultuur dan ook, uit om actief deel te nemen aan deze beweging. Als we samen werken zal de hele wereld merken dat we een zijn !

Stapsgewijs:

▪ Doelgericht bidden voor alle steden, gemeenten en dorpen van België.

▪ Interkerkelijke en multiculturele teams vormen.

▪ Het verspreiden van het evangelie van Jezus Christus aan iedere inwoner van België door een diversiteit van methodes en acties.

▪ Stad na stad, gemeente na gemeente, dorp na dorp.